RFID kontaktløse kort og nøglebrikker

Søger du kontaktløse RFID-kort eller nøglebrikker med RFID-chip? Vi kan lave lige den løsning, der passer allerbedst til dine behov. Bliv klogere på mulighederne her, og kontakt os gerne med dine specifikke ønsker eller eventuelle spørgsmål til vores produkter med RFID.

Kontakt os på 71 74 74 13 eller kontakt@idekort.dk og få et tilbud i dag.

Vi kan levere RFID produkter med langt de fleste teknologier, herunder:

EM 4102, EM 4200, MIFARE® S50 (1K), MIFARE S70 (4K), ICODE SLIX, SALTO kompatible, MIFARE DESFire EV1, UHF, NFC og Cross Point, samt Kombikort med 2 chip—f.eks. EM 4102 og MIFARE—og eventuelt magnetstribe.

Hvad er RFID, og hvad bruges RFID til?

RFID (Radio Frequency IDentification) er en teknologi, der bruges til kommunikation og identifikation over korte afstande. Teknologien kan blandt andet anvendes i RFID-chips og RFID-kort, der bruges til at give elektronisk adgang eller på anden vis identificere sig. Det kan være som medarbejder på en arbejdsplads, som studerende på et bestemt studiested, som beboer i en ejendom, som deltager på en konference, som hotelgæst, ved besøg i svømmehallen, i fitnesscenteret med mere. RFID kan også anvendes i betalingskort til kontaktløs betaling.

Hvordan virker RFID-kort?

Et RFID-system består af to komponenter – henholdsvis en RFID-transponder og en RFID-læser. Transponderen er eksempelvis dit RFID-kort, din nøglebrik eller dit armbånd med indbygget RFID-chip, hvor RFID-læseren er den enhed, som du holder transponderen op til for at opnå adgang eller identificere dig. En RFID-transponder og en RFID-læser kan, med andre ord, ”tale sammen” og få en ønsket handling til at ske. Det kan være ønsket om at åbne en bestemt dør, låse et skab, betale for varer i butikker med mere.

Tilpassede RFID-løsninger til alle

Hos idekort.dk er vi specialister inden for fremstilling af både personaliserede og mere generelt anvendelige løsninger inden for RFID. Vores RFID-produkter kan bruges i alle typer RFID-systemer eller adgangskontrolsystemer, og vi kan levere RFID-løsninger med langt de fleste teknologier, herunder:

  • PROX, EM4102 og EM4200 – 125 kHz
  • MIFARE® S50 (1K) og MIFARE S70 (4K) – 13,56 MHz
  • MIFARE DESFire – 13,56 MHz
  • SALTO
  • NFC
  • UHF
  • Cross Point
  • Kombikort (dobbelt chip – f.eks. MIFARE og PROX)
  • Magnetstribe (HiCo eller LoCo)

Siger de enkelte teknologier dig ikke det store, er vi selvfølgelige behjælpelige med at vælge den teknologi, der allerbedst matcher dine ønsker. Vi har mange års erfaring inden for RFID-teknologi og kan dermed hurtigt afkode dit behov og skræddersy en løsning, der passer til din hverdag.

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter med RFID

RFID er en virkelig anvendelig teknologi, som det giver mening at bruge inden for mange forskellige områder. Vi leverer blandt andet medarbejderkort til virksomheder, nøglebrikker til boligforeninger, Ladestandere, hoteller og vaskerier og RFID-armbånd til brug for gæsterne i svømmehaller og legelande. RFID-chips bliver kun mere udbredte, og i fremtiden vil du derfor kunne opleve flere og flere steder, hvor du skal identificere dig gennem RFID. RFID-chips gør hverdagen lettere og mere sikker, og vi er stolte af at være en del af den spændende rejse inden for RFID-teknologi.

Vælg den rette løsning med RFID-chips online

En velvalgt RFID-løsning til virksomheden får dagligdagen til at køre på skinner. Bliv inspireret af vores mange produkter, der spænder utroligt bredt – fra RFID-kort til NFC- og NTAG-produkter. Uanset hvilket antal, du har brug for, leverer vi dem gerne til dig, og det er sågar muligt at få en personaliseret løsning med logo eller nummererede nøglebrikker eller RFID-kort med tryk. Bestil online her, eller giv os et kald, så vi kan høre nærmere om hvilke behov, der er i din virksomhed.

Kontakt os

Telefon: 71 74 74 13
Mail: kontakt@idekort.dk

Vi er klar ved mail og telefonen til at hjælpe og guide jer.