ID-kort

Skab bedre overblik og tryghed i virksomheden med ID-kort til medarbejdere, gæster, håndværkere med mere. Bliv klogere på de forskellige muligheder her, og lad os lave den løsning, der passer allerbedst til de behov, der er i hverdagen i netop din virksomhed.

Hvad er et ID-kort?

Et ID-kort bruges som identifikationsmiddel. Det kan være mellem mennesker eller for at skabe adgang via eksempelvis en kortlæser eller digitale systemer. Et ID-kort rummer en række påskrevne og/eller digitalt indbyggede oplysninger om dig, og kortet kan dels bevise, hvem du er, og dels sikre, at det kun er dig, der kan få adgang til bestemte oplysninger eller fysiske arealer. ID-kort er derfor en nødvendighed i mange virksomheder, hvor uvedkommende ikke skal kunne færdes, som det passer dem, og hvor det er rart nemt at kunne spore, hvem der sidst har haft adgang til bestemte lokaler med mere.

Få lavet ID-kort i eget design ud fra virksomhedens behov

ID-kort kan se ud på mange forskellige måder og kan også have forskellige funktioner. Hos Idekort.dk har vi specialiseret os i levering af professionelle identifikationsløsninger, og udover ID-kort kan vi også tilbyde mange andre produkter inden for kontaktløse kort og brikker, der gør det supernemt at sikre tryghed og overblik i hverdagen.

Vores ID-kort trykkes som udgangspunkt på blanke, hvide kort, men kan også laves på kort med kontaktløs chip, magnetstribe eller stregkode. Kortene er af høj kvalitet og derfor meget holdbare. Læs nærmere om design og bestilling af ID-kort i vores online brochure her.

Pris på ID-kort – hvad koster et ID-kort?

Vi producerer ID-kort til ca. 35 kr. ex. moms per kort. Prisen på ID-kort afhænger dog af typen af kort og kortets funktioner – herunder om virksomheden ønsker kort med eller uden kontaktløs chip eller magnetstribe. Det er muligt at få kortene særligt indkodet eller nummereret, og der er i det hele taget mange muligheder for at få lavet præcis de ID-kort, der giver mest mening hos jer. Har du brug for ID-kort til mange medarbejdere på én gang, er der mulighed for at opnå en pæn rabat på køb hos os.

Giv dine medarbejdere mulighed for at holde nemt styr på deres ID-kort, så I undgår bortkomne eller ødelagte kort, ved også at købe en praktisk kortholder i plast med til hvert ID-kort.

Bestil ID-kort online med hurtig levering hos Idekort.dk

Hos Idekort.dk er vi både passionerede, grundige og hurtige til at skabe ID-løsninger, der passer til virksomhedens behov. Fra bestilling til levering går der ikke mere end et par dage, og det gælder uanset hvor mange ID-kort, du har brug for at få produceret samtidig.

Vi laver altid en prøve, som du skal godkende, før vi sætter de endelige ID-kort i produktion, så du er sikker på, at resultatet bliver som ønsket, og vi sørger i det hele taget for en tæt dialog med dig gennem hele processen fra første kontakt til levering af de valgte produkter. Kontakt os i dag, og lad os straks komme i gang med at lave de ønskede ID-kort, så de kan tages i brug i virksomheden inden længe.

ID-kort produceret af idekort ApS - idekort.dk
ID-kort produceret af idekort ApS