Om idekort

idekort ApS er stiftet af medarbejdere fra plastikkort branchen som tilsammen har over 40 års erfaring med alt omkring kort, identifikation, adgangsstyring og professionel kort håndtering. Vi kommer fra virksomheder som: ID Kort, I.L. Kortsystemer, Xponcard, Oberthur Technologies Danmark og Idemia Danmark.

idekort ApS er stiftet i oktober 2018.

Vi har taget vores mangeårige erfaringer, knowhow, produktviden og professionalisme med os, og alt dette, tilsat et højt niveau af kundeservice, vil være det som kendetegner idekort ApS.

Vores specialiserede webshop tilbyder også en bred vifte af tilbehør til ID-kortholdere og Yoyos.

Vores viden om plastikkort, kontaktløs RFID teknologi, grafisk opsætning, kortprintere og kortproduktion bygger på både praktisk og teoretisk erfaring. Derfor kan vi også hjælpe jer gennem hele processen fra ide til endeligt produkt så det bliver rigtigt første gang.

Medarbejdere

Peter Schomacker
Produkt- og Salgsansvarlig

Anders Jørgensen
Produktionsansvarlig og grafisk troldmand

Peter Steffensen
Salg og Marketing

Scott V
Grafisk design, layout, Web & Marketing

“I er altid velkommen til at ringe til os, vi tager telefonen med det samme og vil hellere end gerne hjælpe og rådgive.”

Hilsen Peter, Anders og Peter

 

 

Lad dig inspirere på idekort.dk

 

Vision:

Idekort ApS vil være Danmarks største leverandør af kort, RFID produkter og tilbehør til effektiv kort håndtering og opbevaring.
Vi vil opnå det gennem tæt samarbejde med vores producenter og kunder, for dermed at levere produkter af høj kvalitet. Konkurrencedygtige priser og professionel kundeservice samt korte leveringstider er også noget, du kan forvente af os.

 

Vi har salg til både erhverv, private og forhandlere

 


+45 71 74 74 13 |
kontakt@idekort.dk  |  www.idekort.dk  |  Cvr. nr. 39948680

idekort ApS, Farverland 6, 2600 Glostrup

 

Scan QR koden for at ringe op til idekort.dk