Offset eller fortrykte kort

Kontakt os og få et tilbud
offsettryk

Den høje opløsning sikrer et skarpt og flot tryk

Med denne teknik trykkes kortene i CMYK, Pantone- og/eller screen farver i 600 DPI eller højere. Dette sikrer at trykket bliver skarpt og flot.

Trykket bliver lagt på et stort hvidt ark med op til 60 kort på hver, og herfra opstår den hvide kærne i kortet. Derefter bliver arket lamineret med en klar laminat på overfladen af både for- og bagsiden, hvilket giver den største beskyttelse af trykket. Til sidst standses alle kortene ud i kreditkort størrelse og form med afrundet hjørner.

Tykkelsen, størrelsen og kvaliteten svarer til den, vi kender fra betalingskort, kontokort, benzinkort og sygesikringskortet. Kortene kan leveres med eller uden magnetstribe, signaturfelt og/eller chip.

Offsettryk giver den bedste kvalitet

Med offsettryk bliver kortene trykt i CMYK, Pantone- og/eller screen farver i 600 DPI eller højere. Dette sikrer at trykket bliver skarpt og flot.

Trykket bliver lagt på et stort hvidt ark med op til 60 kort på hver, og herfra opstår den hvide kærne i kortet. Derefter bliver arket lamineret med en klar laminat både for- og bagsiden, hvilket giver den største beskyttelse af trykket. Til sidst standses alle kortene ud i kreditkort størrelse og form med afrundet hjørner.

Tykkelsen, størrelsen og kvaliteten svarer til den, vi kender fra betalingskort, kontokort, benzinkort og sygesikringskortet. Kortene kan leveres med eller uden magnetstribe, signaturfelt og/eller chip.

offsettryk
offsettryk
Eksempler på offsettryk fra idekort ApS

Vi leverer helt ned fra 500 styk

Offsettrykte kort leveres normalt først ved større oplag på mindst 1.000 styk – men hos idekort er det muligt at få offsettrykte kort helt ned fra 500 styk.

Kortene kan leveres med blank eller mat overflade, metal effekter, hot-stamp og UV tryk. Der kan desuden tilføjes mange sikkerheds elementer på kortet.

Når man taler om offsettryk er alle kortene som standard ens, men kan dog leveres med personalisering såsom navn, stregkode, nummer eller QR-koder. idekort ApS kan også efterfølgende personalisere kortene for jer i små eller store mængder, eller I kan selv gøre det på jeres egen kortprinter.

Offsettryk er et godt valg ved store produktioner, da omkostningen per kort er meget lavere.

Hvis I ikke har brug for 500 kort af gangen, kan vi i stedet fremstille dem i termotryk.

Læs mere: Termoprint

Hvordan kommer vi i gang?

Som kunde hos idekort får vi sammen styr på kortdesign og layout og vi hjælper med vejledning og gode råd til kort design.

Hvis I ikke har grafiske filer såsom logo, grafik m.m. til brug for designet eller I er i tvivl om hvordan kortet skal se ud, så kan vi også hjælpe med det.

‘Proof’ til godkendelse.

Når i har alle ønsker og krav på plads til jeres kort, vil vi før produktionen sættes i gang, fremstillet en PDF fil som ”proof” eller korrektur som i skal godkende, således at i kun modtager det kort, som i ønsker.

Hvad skal vi bruge fra jer?

Layout og logo som PNG, TIF, AI eller EPS fil

Når og hvis i designer kortet selv, er det vigtigt, at i har ca. 3 mm overformat i designet, at alle tekster er ”outline” (Convert to Shape.) eller fonte medfølger, og at layout er minimum 300 DPI i opløsning. Et standard CR80 kort måler 85,5 x 54 x 0.76 mm.

Vi producerer offsettrykte kort i høj kvalitet med levering på kun 10-14 dage efter godkendt proof. Vores trykkeri ligger i EU.

I vores brochure om offsettrykte kort kan du finde specifikationerne for standard plastikkort, og gode råd til design og layout. Se her:

HENT BROCHURE

Hvis du har brug for hjælp til bestilling eller bare gode råd, så kontakt os via telefon (71 74 74 13) eller mail (kontakt@idekort.dk).

Du kan også skrive til os i formularen herunder:

    Gå til shoppen Gå til forsiden