RFID Læsere til kort og brikker

Ønsker din virksomhed at bruge – eller bruger I måske allerede – RFID-teknologi i det daglige, skal I først og fremmest have fat i den rette RFID-læser til jeres behov. Vi hjælper gerne med at vælge den rigtige løsning og kan tilbyde mange forskellige produkter inden for chiplæsere, kortlæsere med mere.

Vi har 125 kHz, 13,56 MHz, NFC og UHF læsere. Hvis du er i tvivl om hvilken læser eller chiptype er bedst til dig, så kontakt os gerne.

-12%
MF
Original price was: kr. 395,00.Current price is: kr. 349,00. u. moms - (kr. 436,25, m. moms)
-12%
PROX
Original price was: kr. 395,00.Current price is: kr. 349,00. u. moms - (kr. 436,25, m. moms)
-15%
Original price was: kr. 1.290,00.Current price is: kr. 1.095,00. u. moms - (kr. 1.368,75, m. moms)
kr. 1.350,00 u. moms - (kr. 1.687,50, m. moms)

Alt i chiplæsere og andre RFID-løsninger til din virksomhed

RFID-teknologi bliver kun mere og mere udbredt som identifikations- og kommunikationsmiddel i rigtig mange virksomheder. Hos idekort.dk finder du RFID-læsere, der kan kobles op til forskellige chiptyper og blandt andet fungere med RFID-kort, RFID-nøglebrikker og RFID-armbånd. Uanset om du mangler en intelligent kreditkort-chiplæser eller et sikkert og brugervenligt adgangssystem, kan RFID være det rigtige valg for dig, og vi er stolte af blandt andet at levere RFID-læsere til følgende brancher:

  • Hoteller
  • Fitnesscentre
  • Svømmehaller
  • Legelande
  • Boligforeninger
  • Uddannelsessteder
  • Virksomheder

Vi producerer også rigtig mange medarbejderkort til både private og offentlige virksomheder, og vores RFID-læsere får mange processer til at glide lettere i det daglige. Tag et kig på mulighederne blandt de forskellige chiplæsere her, og bestil online – eller kontakt os for nærmere rådgivning i forhold til jeres konkrete behov.

Vi kan bl.a. levere:

MIFARE® produkter

En MIFARE chip kan læses/scannes ved berøring eller nærhed til en RFID-læser. MIFARE har en frekvens på 13,56 MHz, som også bruges af f.eks. NFC og F08 chiptyperne.

MIFARE og NFC er udviklet af NXP® Semiconductors.

Information om NFC og NTAG kan hentes her som PDF: NTAG213_215_216

PROX produkter

En PROX chip (‘Proximity’, eller ‘nærhed’ på dansk) kan læses/scannes ved berøring eller nærhed til en RFID-læser. MiFare (13,56 MHz) og SALTO-formateret chip virker også på denne måde, men navnet PROX forbindes primært med 125 kHz chip fordi de kom først på markedet.

UHF produkter

En UHF (Ultra High Frequency) læser er en RFID-læser med et frekvensområde på 860~960 MHz. Den kan bruges til at læse og kommunikere med RFID tags, ligesom en MiFare (13,56 MHz) eller EM Marin/PROX (125 kHz) læser.

RFID-læsere som disse bruges til at læse og kommunikere med RFID-tags, som typisk findes i varer, forsendelser og adgangskort. Ved at bruge en RFID-læser kan man hurtigt og effektivt identificere og spore genstande, hvilket er nyttigt i forskellige applikationer som lagerstyring og logistik.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Tlf.: 71 74 74 13
E-mail: kontakt@idekort.dk