Vi tilbyder et stort udvalg af RFID læsere til kort og nøglebrikker med tilhørende chiptyper.

Vi har 125 kHz, 13,56 MHz, NFC og UHF læsere. Hvis du er i tvivl om hvilken læser eller chiptype er bedst til dig, så kontakt os gerne.

Vi kan bl.a. levere:

MiFare produkter

En MiFare (13,56 MHz) chip kan læses/scannes ved berøring eller nærhed til en RFID-læser. Der findes også andre RFID chiptyper, f.eks. EM Marin / PROX (125 kHz) og SALTO-formateret MiFare.

NFC / NTAG2xx produkter

Disse produkter er udviklet af NXP® Semiconductors. Mere info fra NXP kan hentes her som PDF: NTAG213_215_216

PROX produkter

En PROX chip (‘Proximity’, eller ‘nærhed’ på dansk) kan læses/scannes ved berøring eller nærhed til en RFID-læser. MiFare (13,56 MHz) og SALTO-formateret chip virker også på denne måde, men navnet PROX forbindes primært med 125 kHz chip fordi de kom først på markedet.

UHF produkter

En UHF (Ultra High Frequency) læser er en RFID-læser med et frekvensområde på 860~960 MHz. Den kan bruges til at læse og kommunikere med RFID tags, ligesom en MiFare (13,56 MHz) eller EM Marin/PROX (125 kHz) læser.

RFID-læsere som disse bruges til at læse og kommunikere med RFID-tags, som typisk findes i varer, forsendelser og adgangskort. Ved at bruge en RFID-læser kan man hurtigt og effektivt identificere og spore genstande, hvilket er nyttigt i forskellige applikationer som lagerstyring og logistik.

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Tlf.: 71 74 74 13
E-mail: kontakt@idekort.dk