RFID Nøglebrikker og Tags

Vi kan levere RFID Nøglebrikker og Tags med langt de fleste teknologier, herunder:

EM 4102, EM 4200, MIFARE® S50 (1K), MIFARE S70 (4K), ICODE SLIX, SALTO kompatible, MIFARE DESFire EV1, UHF, NFC og Cross Point, samt Kombikort med 2 chip—f.eks. EM 4102 og MIFARE—og eventuelt magnetstribe.

Vores RFID produkter kan bruges i alle typer RFID-systemer eller adgangskontrolsystemer. Læs mere

Start med at vælge din chip type her:

Vi tilbyder en lang række af Kontaktløse RFID Nøglebrikker og Tags i forskellige materialer og typer. Hvis I søger en bestemt type nøglebrik til jeres system, men ikke kan finde den i vores webshop, så kontakt os gerne for hjælp.

Vi kan også hjælpe jer med at finde ud af hvilken chiptype skal være I jeres brikker, hvis I er i tvivl. Send os en af jeres nuværende brikker – så kan vi teste den, og finde ud af hvad for en chip I skal bruge.

Kontakt os
Mail: kontakt@idekort.dk
Telefon: 71 74 74 13

Nøglebrikker og RFID tags med chip i midten. RFID nøglebrikker, 11 farver - idekort.dk
Nøglebrikker i 11 farver
Hurtig, men ikke fuldstændig liste af chiptyper til nøglebrikker:

MIFARE 1K, 4K, 13,56 MHz
Cross Point RFID Tags som bruges i bl.a. Unitek systemer
EM 4102 / EM 4200 HiTag, PROX, 125 kHz
SALTO formateret nøglebrikker

Vi kan levere nøglebrikker og RFID tags, ”som de er”, eller alt efter hvilken type nøglebrik I ønsker, lave tryk på eller gravering på dem. Nogle kan printes på, og andre kan der sættes klistermærke på. De fås i mange forskellige farver og materialer. De mest brugte materialer er ABS og Epoxy (glasfiber), som gør dem slidstærke.

Typer af RFID nøglebrikker / tags: Dråbe, Epoxy og Tearshape - idekort.dk

 

 

 

Tag en snak med os og fortæl om jeres ønsker – vi er gode til at håndterer både store og små bestillinger.

De nøglebrikker og RFID tags som vi har, er passive RFID-tags da de ikke aktivt kan sende data, men kun bliver aflæst. De har ikke deres egne strømkilde. Brug dem sammen med et nøglebrik system: hvis det f.eks. er en MiFare chip, kan I brug en MIFARE USB kort læser til aflæsning af UID nummeret.

Ved storindkøb af nøglebrikker eller ved spørgsmål eller ved specielle ønsker, venligst kontakt os.

RFID kort, nøglebrikker og tags bruges mere og mere i vores dagligdag

Her er nogle af de steder vi bruger dem:

  • Adgang til virksomhed
  • Adgang til privat hjem
  • Som Dørbrik I boligforeninger
  • Vaskebrikker til Vaskerier
  • Adgang til fitness center
  • Print på printere – Til brug på printere med chipkontrol
  • Kantiner – som betalingsmiddel

Adgang til virksomhed: Virksomheder som går væk fra adgang via en almindelig nøgle, går over til enten at bruge adgangskort med chip, eller nøglebrikker og RFID tags.

Private hjem: Nøglebrikken afløser vores nøgle som vi har i nøglebundtet, flere og flere steder. Flere får installeret elektroniske systemer derhjemme i privaten, og dermed kan selve ”åben/lås” dørsystemet tilgås med bl.a. nøglebrikker eller tags. Sat op sammen med alarmen er det et godt alternativ, som gør det muligt at åbne døren / slå alarmen fra.

Boligforeninger: Flere og flere boligforeninger tilslutter sig nøglebriksystemer, så kun dem der bor i en opgang og dem som har fået tildelt en nøglebrik, kan komme ind. Det kunne være beboeren, varmemesteren, håndværkeren, avisbuddet eller fragtmanden. Dette kan øge sikkerheden og trygheden for beboerne.

Vaskerier: Flere vaskerier går væk fra at bruge almindelige nøgler til indgangsdøren og vaskerimønter til brug af maskiner. Adgangen til vaskerierne og registreringen af forbrug af maskiner kan registreres centralt ved brug af nøglebrikker og RFID tags.

Fitnesscentre: Adgangen og kontrol af adgangen til fitnesscentre styres i en del centre, via nøglebrikker og RFID tags, hvilket gør at man kan udvide åbningstiden og ikke behøver at have personale i hele åbningstiden. Samtidig med at de har styr på hvem der er i fitnesscentrene og hvornår.

Kontrol af print på printere: Flere Studiesteder og virksomheder bruger nøglebrikker til at styre antal af print på kopimaskinerne. Dette kan så styres fra systemet som kan holde øje med antal print. På studierne kan den studerende købe og blive tildelt x antal print.

Kantiner i f.eks. virksomheder: I nogle virksomheder bruger man nøglebrikker til den interne madordning. Nemt at registrerer og afregne forbrug.

De fleste af vores nøglebrikker er fremstillet i stærk ABS Plast.

Akrylonitril butadien styrenABS eller ABS-plast er en meget almindelig plastik. Stoffet finder stor anvendelse til tekniske artikler, f.eks. husholdningsredskaber og legetøj som LEGO-klodser, på grund af dets mange gode egenskaber; det er let, formbestandigt og billigt at fremstille. ABS-plast bruges også i stort omfang til fremstilling af transportkufferter til teknisk udstyr og el-værktøj.

Poser fulde af farvede nøglebrikker - idekort.dk
Poser fyldt med farvede nøglebrikker.