Professionel rådgivning, over 40 års erfaring i branchen, stabil leverandør og gode priser 👍

Telefon

+45 71 74 74 13

Email

kontakt@idekort.dk

Key-Bak Yoyoer hos idekort.dk

feb 17, 2023

Key-Bak er nok verdens bedste yoyo til nøgler, brikker og kort. Det er i hvert fald en af de stærkeste.

Key-Bak er en medarbejderejet virksomhed, der producerer og distribuerer sikkerhedsprodukter af høj kvalitet over hele verden. De er mest berømte for den originale KEY-BAK® udtrækkelige nøglering, designet og bygget i USA med globalt fremskaffede materialer. Selvom de ofte kopieres, er det aldrig blevet matchet i kvalitet, holdbarhed eller funktion.

I over 70 år har Key-Bak udviklet en række forskellige stilarter og konfigurationer designet til at sikre nøgler og værktøjer i enhver applikation. Hvis du leder efter en pålidelig nøgle yoyo til at sikre dine nøgler, kan du stole på en KEY-BAK.

Beliggende i Ontario, Californien.

 

HISTORIEN OM AMERIKANSKE KEY-BAK

West Coast Chain Manufacturing medstifter W. R. Lummis opfandt den originale KEY-BAK® yoyo i 1948. Som sporskifter på Pacific Electric Railway i Los Angeles så han bremse- og sporskifte mænd såret, da deres dinglende nøgleringe blev fanget i tog i bevægelse.

Lummis havde en idé til en rulle, der ville holde nøglerne inden for rækkevidde ved bærerens side, sikret fra at hænge fast i bevægelige jernbanevogne og maskiner. Hans idé blev den første KEY-BAK.

Lummis solgte de første KEY-BAK’er til andre jernbaneselskaber og begyndte til sidst at sælge til låsesmede i Los Angeles-området. Ord til mund spredte sig, og salget fortsatte med at vokse, så Lummis kunne forlade sit job ved jernbanen og bruge al sin tid på at fremstille KEY-BAK i Pasadena, CA.

Virksomhedens nærhed til CalTech og NASA Jet Propulsion Laboratories førte til tidlig vedtagelse af ny teknologi, hvilket resulterede i hurtige forbedringer af nøglehjulsdesignet. Original KEY-BAK udviklede et ry som et produkt af høj kvalitet konstrueret med kun de bedste materialer.

I dag, 65 år efter den første KEY-BAK blev produceret, er millioner i brug over hele verden i mere end 20 forskellige erhverv. West Coast Chain Manufacturing Co. fortsætter som et solidt, medarbejderejet, amerikansk firma, der skaber produkter af høj kvalitet, som folk er afhængige af dagligt.

Se alle Key-Bak produkterne som vi har i shoppen – klik her

idekort kan leverer alle Key-Bak produkter til den rette pris.

Du kan downloade hele Key-Bak’s katalog her (10 mb):
Hent katalog

 

Er der noget du ikke kan finde i shoppen, eller ønsker du priser på nogle produkter fra kataloget, så kontakt os her:
Kontakt os
Mail: kontakt@idekort.dk
Telefon: +45 71 74 74 13

 

Gå til shoppen Gå til forsiden

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen