Armbånd med chip fra idekort

Kontakt os og få et tilbud
Armbånd med chip kan bruges overalt. Det kan være som adgangskort, betaling, billetter, identifikation og meget mere.

Et godt valg til festivaler, forlystelsesparker, musik og koncerter, konferencer, events, fitnesscenter, spa- og wellnesscentre, svømmehaller, møder, messer og udstillinger.

Se alle vores armbånd her

RFID-løsninger giver en sikker, mere enkel og engagerende oplevelse til events & koncerter.

Vi kan levere armbånd i alle typer materialer såsom silikone, vævet, stof, vinyl, PP-plast og nu også antibakterielle armbånd.

Engangsarmbånd kan leveres med en lås som ikke kan åbnes igen uden at ødelægge armbåndet. Det kan være en klemme, en knap eller selvklæbende. 

Armbåndene kan leveres med alle typer chip som er indenfor frekvenserne: 125 kHz, 13.56 MHz, eller UHF. Det kunne være chip som: EM4200, MIFARE® 1K, MIFARE Ultralight, MIFARE Ultralight EV1, MIFARE Plus SE 1K, MIFARE DESFire, MIFARE Ultralight C, SALTO, ICODE SLIX, NTAG213, Alien H3.

Et hurtig overblik over armbånds modeller:
  • Stof armbånd er behagelige at have på men har også en lidt højere pris.
  • PP-plast armbånd er billige og beregnet til engangsbrug.
  • Silikone armbånd er bløde og meget stærke og 100% vandtætte – godt i vand.
  • Termotrykte armbånd er også meget billige og kan printes med lige det du ønsker.
  • L-Band er meget som et plast armbånd men er fremstillet i stof.
  • Vinyl armbånd er også beregnet til engangsbrug som billet eller ID på hospitaler og alle andre steder hvor der er brug for hurtig identifikation.

Har I brug for armbånd i større mængder, så kan de naturligvis også leveres med tryk i fuld farve og jeres logo.

Herunder er et lille udvalg af de mest anvendte RFID armbånd. Klik på et element for mere information om de enkelte produkter.

Der findes adskillige typer RFID armbånd, der hvert især er designet til en bestemt opgave. Vi har forsøgt at kategorisere dem og give et overblik over typer, materialer og deres funktioner.

Hvis du leder efter et specifikt armbånd, men ikke kan finde det på vores webside, så kan vi muligvis stadig hjælpe dig: kontakt os via e-mail eller telefon for at få en snak om jeres behov. idekort ApS har stor viden og lang erfaring med RFID produkter, og vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at rådgive og hjælpe dig frem til det rigtige produkt.

Kontakt os her via telefon (71 74 74 13) eller mail (kontakt@idekort.dk), eller gå til kontaktsiden:

Kontakt os
Gå til shoppen Gå til forsiden