Kortprintere

Alt i Entrust Datacard kortprintere og originalt tilbehør.

Til dig som selv vil lave id-kort til brugerne

Til dig der sidder i en virksomhed eller i en forening og har ansvaret for at lave id kort til de ansatte / medlemmerne.

Det behøver ikke være svært at lave egne id kort.

Hvis du gerne selv vil lave id kort til jeres brugere, skal der bruges en plastikkortprinter. 

Også gerne en der er nem at arbejde med, da det ikke er alle der har tiden til at det skal være for kompliceret, da dagligdagen sikkert også byder på andre opgaver hos jer.

Hos idekort ApS guider vi dig igennem processen, og slipper dig ikke før du har styr på det.

Som Entrust Datacard forhandler kan idekort ApS tilbyde Datacard`s udvalg af gennemtestede Plastikkort printere som igennem en årrække er optimeret og udviklet til at opnå et flot slutresultat.

For dig der har brug for en plastikkort kortprinter, er Datacard`s kortprintere et godt valg. Kortprinterne printer på plastikkort i kreditkort størrelse.

Entrust Datacards udvalg af kortprintere går fra det simple, hvor du ”bare” skal have en enkelt farve eller 4 farvet print på plastikkort, til det mere komplicerede, som kunne være :

  • Print på 2 sider, duplex
  • Kodning af kort med magnetstribe
  • Læsning af chip, fx. mifare chip kort / smart card modul

Værd at overveje er også om kort printeren skal være på netværk, hvis der er flere brugere der skal have adgang til kort printeren.

Fx. Datacard sd160 er den professionelle men simple kortprinter til print på en side, og uden netværk, til dig der kan klare printjob fra computeren via USB kabel


Tilkøb datacard`s software for at opnå fuld kontrol over jeres projekter.

 

Vi hjælper jer gerne i gang.

 

Ring og hør om jeres muligheder 7174 7413

Testkort lavet på Datacard SD160

datacard_sd160_testkort