Kontaktløse kort og tags RFID

Kontaktløse kort, tags og nøglebrikker anvendes mere og mere, men der er mange typer og systemer og det kan være svært at vælge den rigtige. Mange genbestiller bare hos deres systemleverandør, også selv om at prisen kan være 5 til 10 gange højere end hos idekort.

Vi kan med stor sandsynlighed også leverer billige nøglebrikker eller kort til jeres system.

Hvis du søger en bestemt type nøglebrik eller kort til jeres system, og ved du ikke hvilken chip der er i de nøglebrikker eller kort I skal bruge, kan vi hjælpe med at finde ud af det.

Kontakt os via mail: kontakt@idekort.dk eller telefon: 71 74 74 13

 

 

Vi kan for det meste hjælpe jer over telefonen ved hjælp af nogle spørgsmål omkring jeres kortlæsere, system mm. Hvis du har en brik eller kort som du kan sende til os, så vi kan analyserer den og finde frem til typen og kodning. vi kan også sende en prøve til jer som i kan teste på jeres system.

Hvis du køber hos os og de ikke virker på jeres system, så ombytter vi til den rette type og hvis det ikke er muligt, krediterer vi naturligvis alle returnerede vare.

Vi kan levere nøglebrikker og RFID tags, ”som de er”, eller alt efter hvilken type nøglebrik I ønsker, kan vi lave tryk eller laser gravere på dem. Nøglebrikker fås i mange forskellige farver og de fremstilles i forskellige materialer. De mest brugte er hård ABS plast eller epoxy (glasfiber), som gør dem meget slidstærke.

 

nøglebrikker 6 farver dråbe
Nøglebrik, Epoxy (glasfiber)
nøglebrikker 6 farver tearshape

 

 

 

 

 

De nøglebrikker og RFID tags som vi har, er passive RFID-tags. Det vil sige at de ikke indeholder et batteri, men bliver aktiveret via de radio bølger der udsendes af kortlæseren. Derfor har de ikke deres egne strømkilder.

Vi har også mange typer kortlæsere med USB (RFID / Mifare USB kort læser) som kan bruges til læsning af UID nummeret i chippen.

Tag en snak med os og fortæl om jeres ønsker. Vi er gode til at håndterer både små og store bestillinger. Ved storindkøb af nøglebrikker eller ved spørgsmål og ved specielle ønsker, så kontakt os.

 


 

RFID kort, nøglebrikker og tags bruges mere og mere i vores dagligdag.

Her er nogle af de steder vi bruger dem.

  • Adgang til virksomhed
  • Adgang til privat hjem
  • I boligforeninger
  • Vaskerier
  • Adgang til fitness center
  • Print på printere – Til brug på printere med chipkontrol
  • Kantiner – som betalingsmiddel

Adgang til virksomhed: Virksomheder som går væk fra adgang via en almindelig nøgle, går over til enten at bruge adgangskort med chip, eller nøglebrikker og RFID tags.

Private hjem: Nøglebrikken afløser vores nøgle som vi har i nøglebundtet, flere og flere steder. Flere får installeret elektroniske systemer derhjemme i privaten, og dermed kan selve ”åben/lås” dør systemet tilgå med bla. Nøglebrikker eller tags. Sat op sammen med alarmen er det et godt alternativ. Så kan man åbne dør / slå alarm fra eller omvendt.

Boligforeninger: Flere og flere boligforeninger tilslutter sig nøglebriksystemer, så det kun dem der bor i en opgang og dem som har fået tildelt en nøglebrik, kan komme ind. Det kunne være beboeren, varmemesteren, håndværkeren, avisbuddet eller fragtmanden. Dette kan øge sikkerheden og trygheden for beboerne.

Vaskerier: Flere vaskerier går væk fra at bruge almindelige nøgler til indgangsdøren og vaskerimønter til brug af maskiner. Adgangen til vaskerierne og registreringen af forbrug af maskiner kan registreres centralt ved brug af nøglebrikker og RFID tags.

Fitnesscentre: Adgangen og kontrol af adgangen til fitnesscentre styres i en del centre, via nøglebrikker og RFID tags, hvilket gør at man kan udvide åbningstiden og ikke behøver at have personale i hele åbningstiden. Samtidig med at de har styr på hvem der er i fitnesscentrene og hvornår.

Kontrol af print på printere: Flere Studiesteder og virksomheder bruger nøglebrikker til at styre antal af print på kopimaskinerne. Dette kan så styres fra systemet som kan holde øje med antal print. På studierne kan den studerende købe og blive tildelt x antal print.

Kantiner i f.eks. virksomheder: I nogle virksomheder bruger man nøglebrikker til den interne madordning. Nemt at registrerer og afregne forbrug.

De fleste af vores nøglebrikker er fremstillet i stærk ABS-plast.

Akrylonitril-butadien-styrenABS eller ABS-plast er en meget almindelig plastik. Stoffet finder stor anvendelse til tekniske artikler, f.eks. husholdningsredskaber og legetøj som LEGO-klodser, på grund af dets mange gode egenskaber; det er let, formbestandigt og billigt at fremstille. ABS-plast bruges også i stort omfang til fremstilling af transportkufferter til teknisk udstyr og el-værktøj.

I mange tilfælde erstatter RFID-teknologien den lidt gammeldags magnetstribe.  Vores nøglebrikker og RFID (Chip) kort kan bruges i alle typer RFID-systemer eller adgangskontrolsystemer. Vi personalisere også RFID kort og nøglebrikker elektronisk (programmering RFID, prox, MIFARE®)  eller med tryk som nummer og eller logo.

 


 

Vi kan leverer RFID til de fleste teknologier såsom:

SALTO Mifare 1k Mifare S50 (1K), Mifare S70 (4K), NFC NTAG UHF 860 – 960MHz, Icode SLIx, EM-Marin EM4102, EM4200, Kombikort EM4102/Mifare S50 (1K), Kombikort EM4102/Mifare S70 (4K), Kombikort EM4102/Mifare S50 (1K), Kombikort med chip og magnetstribe, ISO card MIFARE® DESFire EV1 2K, ISO card MIFARE® DESFire EV1 4K, ISO card MIFARE® DESFire EV1 4K, ISO card MIFARE® DESFire EV1 8K, ISO card MIFARE® DESFire EV1 8K

Overordnet findes der 3 standarder inden for den frekvens RFID teknologien bruger. De er: 125 kHz (EM), 13.56 MHz (MIFARE® & NFC), UHF technology, UHF 860 – 960MHz.

 


 

Generel information om RFID (Radio Frekvent Identifikation)

RFID blev udviklet til at kunne spore emner, og de første applikationer kom for mere end 25 år siden. RFID er en Automatisk Identifikation og Datafangst teknologi kaldet AIDC. Alle AIDC teknologier tillader identifikation og/eller indsamling af data til et datasystem uden at anvende et tastatur eller mus. Det grundlæggende mål er at eliminere fejlkilder samt at gøre identifikationsprocessen hurtigere.

RFID tager imod information i en applikation uden direkte kontakt og uden visuel kontakt med objektet, hvilket er den primære fordel sammenlignet med andre AIDC teknologier. I dag omfatter RFID teknologien også læse- og skrivemuligheder samt ”antikollisionprotokol”, som tillader at læse et antal numre på identificerede objekter som befinder sig i læseområdet og som gør at hver tag kun læses en gang.

Et typisk RFID system består af en læser, en antenne og en transponder (eller tag), en energikilde og et computersystem. Læseren manøvrerer det kontaktløse område mellem sig selv og transponderen. I et passivt RFID system findes energikilden til transponderen også i læseren.