RFID Nøglebrikker og tags

Vælg chip type
Vælg model

Viser alle 83 resultater

Vis antal varer

Vi tilbyder en lang række af Kontaktløse Nøglebrikker og RFID tags i forskellig materiale og typer.

Nøglebrikker og RFID tags chip i midten

Hvis du søger en bestemt type nøglebrik til jeres nøglebrik system, og du ikke kan finde den i vores webshop, så kontakt os for hjælp.

Ved du ikke hvilken chip der er i de nøglebrikker el. RFID tags I skal bruge, kan vi hjælpe med at finde ud af det. Hvis du har en liggende som du kan sende til os, så vi kan teste den.

Skriv eller ring til os :
kontakt@idekort.dk
Telefon: 7174 7413

Hurtig,men ikke fuldstændig liste af chip der er mulighed for at bruge i brikkerne.
Mifare 1k, 4k 13,56 MHz
Cross Point RFID Tags som bruges i bla. Unitek systemer
EM4102 / EM4200 Hitag, Prox 125 KHz
Salto formateret nøglebrikker

Vi kan levere nøglebrikker og RFID tags, ”som de er”, eller alt efter hvilken type nøglebrik I ønsker, lave tryk på eller gravere på dem. Nogle kan printes på og andre kan der sættes klistermærke på. De fåes i mange forskellige farver. De laves i forskellige materialer. De mest brugte er hård plast eller epoxy, som gør dem slidstærke.

nøglebrikker 6 farver dråbe
nøglebrikker 6 farver tearshape

Tag en snak med os og fortæl om jeres ønsker. Vi er gode til at håndterer både små og store bestillinger.

Nøglebrikker og RFID tags som vi har, er passive RFID-tags da de ikke aktivt kan sende data, men kun bliver aflæst. De har ikke deres egne strømkilde.
Bruges sammen med nøglebrik system eller evt. hvis nu det er mifare chip, bruge en RFID / Mifare USB kort læser til læsning af UID nummeret.

Ved storindkøb af nøglebrikker eller ved spørgsmål eller ved specielle ønsker, så kontakt os.

 

Vi bruger nøglebrikker og RFID tags mere og mere i vores dagligdag.

Her er nogle af de steder vi bruger dem.

Adgang til virksomhed
Adgang til privat hjem
I boligforeninger
Vaskerier
Adgang til fitness center
Print på printere
Til brug på printere med chipkontrol
Kantiner i fx. kantiner – som betalingsmiddel

Adgang til virksomhed
Virksomheder som går væk fra adgang via en almindelig nøgle, går over til enten at bruge adgangskort med chip, eller nøglebrikker og RFID tags. Dette gør det smartere ( for dem der har brug for det ) at se

Private hjem
Nøglebrikken afløser vores nøgle som vi har i nøglebundtet, flere og flere steder. Flere får installeret elektroniske systemer derhjemme i privaten, og dermed kan selve ”åben/lås” dør systemet tilgå med bla. Nøglebrikker eller tags. Sat op sammen med alarmen er det et godt alternativ. Så kan man åbne dør / slå alarm fra eller omvendt.

Boligforeninger
Flere og flere boligforeninger tilslutter sig nøglebriksystemer, så det kun dem der bor i en opgang og dem som har fået tildelt en nøglebrik, kan komme ind…. Kunne være beboeren, varmemesteren, håndværkeren, avisbuddet el. Fragtmanden.

Dette kan øge sikkerheden og trygheden for beboerne.

Vaskerier
Flere vaskerier går væk fra at bruge almindelige nøgler til indgangsdøren og vaskerimønter til brug af maskiner. Adgangen til vaskerierne og registreringen af forbrug af maskiner kan registreres centralt ved brug af nøglebrikker og RFID tags.

Fitnesscentre
Adgangen og kontrol af adgangen til fitnesscentre styres i en del centre, via nøglebrikker og RFID tags, hvilket gør at man kan udvide åbningstiden og ikke behøver at have personale i hele åbningstiden. Samtidig med at de har styr på hvem der er i fitnesscentrene og hvornår.

Kontrol af print på printere
Flere Studiesteder og virksomheder bruger nøglebrikker til at styre antal af print på kopimaskinerne.

Dette kan så styres fra system som kan holde øje med antal print. På studierne kan den studerende købe og blive tildelt x antal print.

Kantiner i fx. virksomheder
I nogle virksomheder bruger man nøglebrikker til den interne madordning. Nemt til registrering og afregning af forbrug.

De fleste af vores nøglebrikker er fremstillet i stærk ABS Plast.

Akrylonitril-butadien-styrenABS eller ABS-plast er en meget almindelig plastik. Stoffet finder stor anvendelse til tekniske artikler, f.eks. husholdningsredskaber og legetøj som LEGO-klodser, på grund af dets mange gode egenskaber; det er let, formbestandigt og billigt at fremstille. ABS-plast bruges også i stort omfang til fremstilling af transportkufferter til teknisk udstyr og el-værktøj.