Professionel rådgivning, over 40 års erfaring i branchen, stabil leverandør og gode priser 👍

Telefon

+45 71 74 74 13

Email

kontakt@idekort.dk

Offsettrykte kort eller fortrykte kort

Den høje opløsning sikrer et skarpt og meget flot tryk.

Med denne teknik trykkes kortene i CMYK, Pantone- og/eller screen farver i minimum 600 dpi. Den høje opløsning sikrer et skarpt og meget flot tryk.

Trykket bliver lagt på et stort hvidt ark med op til 60 kort på hver, det er herfra den hvide kærne i kortet opstår, herefter bliver arket lamineret med en klar laminat på overfladen af både for- og bagsiden, dette giver den største beskyttelse af trykket. Til sidst standses alle kortene ud i kreditkort størrelse og med de runde hjørner.

Tykkelsen, størrelsen og kvaliteten svarer til den, vi kender fra betalingskort, kontokort, benzinkort og sygesikringskortet. Kortene kan leveres med eller uden magnetstribe, signaturfelt og/eller chip.

Offsettrykte kort kan leveres med blank eller mat overflade, metal effekter, hot-stamp og UV tryk. Der kan desuden tilføjes mange sikkerheds elementer på kortet.

Når man taler om offsettryk er alle kortene som standard ens, kortene kan dog leveres med personalisering så som navn, stregkode, nummer eller QR koder. Idekort kan også efterfølgende personalisere kortene for jer i små eller store mængder eller i kan selv gøre det på jeres egen kortprinter. 

Offsettrykte kort leveres normalt først ved større oplag på mindst 1.000 stk.

Men det er muligt hos idekort at få offsettrykte kort helt ned fra 500 stk kort.

Et godt valg ved store produktioner, da omkostningen pr. kort er meget lavere ved offsettryk.

Hvis I ikke har brug for 500 kort af gangen kan vi fremstille dem i termotryk, Se mere her: Termo print

Hvordan kommer vi i gang?

Som kunde hos idekort får vi sammen styr på kortdesign og layout og vi hjælper med vejledning og gode råd til kort design.

Hvis I ikke har grafiske filer såsom logo, grafik m.m. til brug for designet eller I er i tvivl om hvordan kortet skal se ud, så kan vi også hjælpe med det.

”Proof” til godkendelse.

Når i har alle ønsker og krav på plads til jeres kort, vil vi før produktionen sættes i gang, fremstillet en PDF fil som ”proof” eller korrektur som i skal godkende, således at i kun modtager det kort, som i ønsker.

Hvad skal vi bruge fra jer?

Layout og logo som PNG, TIF, AI eller EPS fil

Når og hvis i designer kortet selv, er det vigtigt, at i har ca. 3 mm overformat i designet, at alle tekster er ”outline” eller fonte medfølger, og at layout er minimum 300 DPI i opløsning. Et standard CR80 kort måler 85,5 x 54 x 0.76 mm.

Vi producerer offsettrykte kort i høj kvalitet med levering på kun 10-14 dage efter godkendt proof. Vores trykkeri ligger i EU.

Kontakt os i dag for at høre nærmere på:

Telefon:  7174 7413 

Mail: kontakt@idekort.dk

Vi er klar ved mail og telefonen til at hjælpe og guide jer.

Uden for åbningstid kan I udfylde nedenstående,
så kontakter vi jer hurtigst muligt.

  Kontakt os via mail

  15 + 12 =

  0
   0
   Din kurv
   Din kurv er tomTilbage til shoppen