Professionel rådgivning, over 40 års erfaring i branchen, stabil leverandør og gode priser 👍

Telefon

+45 71 74 74 13

Email

kontakt@idekort.dk

Varekategorier

Kategorier

Tilbud

ELATEC USB Kort Læser til både NFC, 13,56 MHz & 125 KHz, Sort,

kr. 1.095,00 u. moms - (kr. 1.368,75 m. moms)

Download brochure her: Elatec TWN4_MultiTech_SmartCard.pdf

 

På lager

USB Desktop Læser, High-end fra Tyske Elatec

TWN4 MultiTech usb sort, Kortlæser med tastatur emulation.

Kan både læse & skrive.

Til både Mifare og EM Marin

125 kHz, 134.2 kHz + 13,56 MHz +NFC

Farve: Sort

Pakken indeholder:
1 x  USB Kortlæser
1 x USB-kabel

Til aflæsning af bla :
Kort, nøglebrikker eller RFID TAGS

Har i behov for et specielt læse format som UniLock, ARX, 7 Bit eller andet kan denne læser leveres med det, kontakt os for special udlæsning.

 

TWN4 MultiTech
Om MultiTech-familien
Elatecs TWN4 MultiTech er en kontaktløs RFID-læser / -skriver . TWN4 MultiTech-familien af ​​transponderlæsere og -skrivere giver brugerne mulighed for at læse og skrive til næsten ethvert 125 kHz / 134,2 kHz og 13,56 MHz tags og / eller labels. TWN4 MultiTech understøtter også alle større transpondere fra forskellige leverandører som ATMEL, EM, ST, NXP, TI, HID, LEGIC og ISO-standarder som ISO14443A / B (T = CL), ISO15692 og ISO18092 / ECMA-340 (NFC).

Nøglefunktioner i TWN4 MultiTech inkluderer en kraftig SDK til skrivning af apps, der udføres direkte på læseren og kan opgraderes, firmware, direkte chipkommandosupport.  TWN4 MultiTech læser samtidigt mere end 60 RFID-teknologier fra både lavfrekvente (LF) og højfrekvente (HF) bånd, inklusive NFC. Dette giver mulighed for at vælge så mange af de krævede teknologier i stedet for at blive tvunget til at vælge nogle få som på de fleste andre læsere.

Derudover kan TWN4 MultiTech også bruges som et diagnostisk værktøj ved at installere kortanalysatorapplikationen kaldet TechTracer. Det bliver nu i stand til at identificere korttype, datalængde og unikt identifikationsnummer. Dette eliminerer kravet om fysisk at sende kort off-site til identifikation, mens det potentielt sparer ugers ventetid på diagnosen. Analyse af kortet foran slutkunden viser, at kortet kan læses, hvilket normalt er et krav for et proof-of-concept.

Der kan også udvikles speciel firmware til læseren hvis der er behov for et specielt udlæsnings format. Kontakt os for mere info på kontakt@idekort.dk eller telefon 71 74 74 13.

 

 

Stabil levering

Vi har mere end 40 års erfaring i kort branchen

Mangler du plastik/id kort

^

Alle kort kan produceres og leveres med magnetstribe, stregkoder, QR-koder, MiFare chip, Prox EM chip, Salto chip samt skrabe felt eller skriveflet m.m

Levering ved køb af mere end 500kr

GRATIS

Levering ved køb af under 500kr

49 – 63DKK

blanke plastikkort - Sølv med magnetstribe - Hico
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen