Tilbud!

USB Kort Læser til både NFC, 13,56 MHz & 125 KHz, Sort,

DKK 1.099,00 Eksl. moms

På lager

Beskrivelse

USB Desktop Læser, High-end fra Tyske Elatec

TWN4 MultiTech usb sort, Kortlæser med tastatur emulation.

Kan både læse & skrive.

Til både Mifare og EM Marin

125 kHz, 134.2 kHz + 13,56 MHz +NFC

Farve: Sort

Pakken indeholder:
1 x  USB Kortlæser
1 x USB-kabel

Til aflæsning af bla :
Kort, nøglebrikker eller RFID TAGS

 

TWN4 MultiTech
Om MultiTech-familien
Elatecs TWN4 MultiTech er en kontaktløs RFID-læser / -skriver . TWN4 MultiTech-familien af ​​transponderlæsere og -skrivere giver brugerne mulighed for at læse og skrive til næsten ethvert 125 kHz / 134,2 kHz og 13,56 MHz tags og / eller labels. TWN4 MultiTech understøtter også alle større transpondere fra forskellige leverandører som ATMEL, EM, ST, NXP, TI, HID, LEGIC og ISO-standarder som ISO14443A / B (T = CL), ISO15692 og ISO18092 / ECMA-340 (NFC).

Nøglefunktioner i TWN4 MultiTech inkluderer en kraftig SDK til skrivning af apps, der udføres direkte på læseren og kan opgraderes, firmware, direkte chipkommandosupport.  TWN4 MultiTech læser samtidigt mere end 60 RFID-teknologier fra både lavfrekvente (LF) og højfrekvente (HF) bånd, inklusive NFC. Dette giver mulighed for at vælge så mange af de krævede teknologier i stedet for at blive tvunget til at vælge nogle få som på de fleste andre læsere.

Derudover kan TWN4 MultiTech også bruges som et diagnostisk værktøj ved at installere kortanalysatorapplikationen kaldet TechTracer. Det bliver nu i stand til at identificere korttype, datalængde og unikt identifikationsnummer. Dette eliminerer kravet om fysisk at sende kort off-site til identifikation, mens det potentielt sparer ugers ventetid på diagnosen. Analyse af kortet foran slutkunden viser, at kortet kan læses, hvilket normalt er et krav for et proof-of-concept.

Der kan også udvikles speciel firmware til læseren hvis der er behov for et specielt udlæsnings format. Kontakt os for mere info på kontakt@idekort.dk eller telefon 71 74 74 13.

 

 

Du kunne også være interesseret i...