NTAG215-NFC – RFID tag, Rund PVC ø25 mm Selvklæbende Hvid

DKK 8,50 Eksl. moms

Chip: Ntag215
Kapacitet: 504
Protokol: ISO14443A
Arbejdsfrekvens: 13,56 MHz
Læse- og skriveafstand: 1 til 5 cm
Læse- og skrivetid: 1 til 2 ms
Arbejdstemperatur: -20 til 55 grader, luftfugtighed på 90%
Slet tider:> 100.000 gange
Datalagring:> 10 år
Diameter: 25 mm

På lager (kan bestilles som restordre)

Beskrivelse

“Knap Kort” NTAG215 – NFC – RFID tag, Rund PVC ø25 mm Selvklæbende Hvid, Berørings-fri nøglebrik

Fremstillet i PVC 25mm i diameter 1 mm tyk

Selvklæbende bagside som kan hæfte bag på en mobiltelefon, et plastikkort, i pungen, på bilnøglen eller lige hvor du har brug for en kontaktløs chip.

Kompatibilitet:

1) Understøtter 13,56 mhz RFID og NFC IC-læser/skriver, For eksempel: Acr122u-læser / skriver
2) Understøtter smarte mobiltelefoner med NFC-funktion.

På Andriod kan du anvende software, via Google play, feks. MCT, NFC Task Launcher, NFC ReTag Pro Security Software.

Bruges til:
Check-in, mobilbetaling, forespørgsel om produktinformation, mobil identifikation, mobil marketing, socialt netværk, deling af visitkort, adgangskontrol, medlemsstyring, plakater, sundhedspleje, boglån osv.

Lidt mere info kommer herunder.

NTAG213, NTAG215 og NTAG216 er udviklet af NXP® Semiconductors som standard NFC-mærke-IC’er, til brug i massemarkedsapplikationer som detail-, spil- og forbrugerelektronik i kombination med NFC-enheder eller NFC-kompatible nærhedskoblingsenheder. NTAG213, NTAG215 og NTAG216 (fremover almindeligvis kaldet NTAG21x) er designet til fuldt ud at overholde NFC Forum Type 2 Tag og ISO / IEC14443 Type A specifikationer.

Målapplikationer inkluderer smart-reklame uden for hjemmet og trykte medier, SoLoMo-applikationer, produktgodkendelse, NFC-hyldeetiketter og mobile ledsagekoder.

Målanvendelsessager inkluderer Out-of-Home smart reklame, produktgodkendelse, mobile ledsagekoder, Bluetooth®- eller Wi-Fi-parring, elektroniske hyldeetiketter og visitkort. NTAG21x-hukommelse kan også segmenteres for at implementere flere applikationer på samme tid.

Takket være den høje input kapacitets er NTAG21x-tag-IC’er specielt skræddersyet til applikationer, der kræver små fodspor uden kompromis med ydeevnen. Små NFC-tags kan lettere integreres i f.eks. Produktetiketter eller elektroniske enheder.

De mekaniske og elektriske specifikationer for NTAG21x er skræddersyet til at imødekomme kravene fra producenter af indlæg og tag.

Kontaktløs energi og dataoverførsel
Når NTAG21x er placeret i RF-feltet, tillader højhastigheds-RF-kommunikationsgrænsefladen transmission af data med en baudhastighed på 106 kbit / s.

 

Mere info fra NXP kan hentes her som PDF: NTAG213_215_216

Du kunne også være interesseret i...