QR koder på plastikkort

idekort kan generere og printe QR-koder på plastikkort i næsten alle formater, om det er med logo, tekst eller grafik omkring stregkoden så løser vi opgaven.

Plastikkort med QR kode kan anvendes til mange ting, det mest brugte er nok vCard, en QR-kode der indeholder kortholderens kontakt oplysninger, som kan være printet på et ID- eller visitkort, når QR koden læses med en mobiltelefon bliver alle oplysningerne overført til kontakter på mobiltelefonen. QR-koder kan også være en URL, altså en web adresse til firmates hjemmeside eller et telefon nummer.

GPS koordinater kan også lægges i QR-koden, det betyder når den læses og åbnes i Google Maps, vil der automatisk blive vist vej til adressen. Læs videre herunder og se mange flere muligheder for brug af QR-koder.

Hvad er en QR-kode? QR-kode står for Quick Response Code og er en stregkodetype, der blev opfundet af Denso Wave i 1994.

link til idekort.dk

En QR-kode er en type matrixstregkode (eller todimensional stregkode), der først blev designet i 1994 til bilindustrien i Japan. En stregkode er en maskinlæsbar optisk etiket, der indeholder oplysninger om den vare, den er knyttet til. I praksis indeholder QR-koder ofte data til en lokation, identifikation eller en sti der peger på et websted eller en applikation.

En QR-kode bruger fire standardiserede kodningstilstande (numerisk, alfanumerisk, byte / binær og kanji) til at gemme data effektivt; udvidelser kan også bruges.

QR, Quick Response-systemet blev populært uden for bilindustrien på grund af dets hurtige læsbarhed og større lagerkapacitet sammenlignet med standard UPC-stregkoder. Koderne inkluderer produktsporing, genstandsidentifikation, tidssporing, dokumentstyring og generel markedsføring.

En QR-kode består af sorte firkanter arrangeret i et firkantet gitter på en hvid baggrund, som kan læses af en billedbehandlingsenhed, såsom et kamera, og læses ved hjælp af “Reed – Solomon-fejlkorrektion”, indtil billedet kan fortolkes korrekt. De nødvendige data ekstraheres derefter fra mønstre, der findes i både vandrette og lodrette komponenter i billedet.

Hvordan bruges QR koder.

Ring til idekort

QR-koder er blevet almindelige i forbrugerreklamer. Typisk bruges en smartphone som en QR-kodescanner, der viser koden og konverterer den til en eller anden nyttig form (såsom en standard URL til et websted og derved undgår behovet for en bruger at skrive den i en webbrowser). QR-kode er blevet et fokus inden for reklamestrategi, da det giver en måde at få adgang til et brands hjemmeside hurtigere end ved manuelt at indtaste en URL. Ud over ren bekvemmelighed for forbrugeren er vigtigheden af ​​denne mulighed, at den øger konverteringsfrekvensen: chancen for, at kontakt med annoncen konverteres til et salg.

Selvom de oprindeligt blev brugt til at spore dele i køretøjsproduktion, bruges QR-koder over en meget bredere vifte af applikationer. Disse omfatter kommerciel sporing, underholdning og transportbilletter, produkt- og loyalitetsmarkedsføring og butiksproduktmærkning.

Eksempler på markedsføring inkluderer, hvor en virksomheds rabatter kan fanges ved hjælp af en QR-kode. De kan også bruges til lagring af personlige oplysninger til brug for organisationer. Mange af disse applikationer er målrettet mod mobiltelefonbrugere (via mobil tagging). Brugere kan modtage tekst, tilføje en vCard-kontakt til deres enhed, åbne en URL eller komponere en e-mail eller sms efter scanning af QR-koder. De kan generere og udskrive deres egne QR-koder, som andre kan scanne og bruge ved at besøge et af flere betalings- eller gratis QR-kodegenererende websteder eller apps.

Mail, Spørg om ID-kort hos idekort

vCard

Mail til idekort

Apps til scanning af QR-koder kan findes på næsten alle smartphone-enheder. QR-koder, der gemmer adresser og URL’er, kan vises i magasiner, på skilte, på busser, på visitkort eller på næsten ethvert objekt, som brugerne måske ønsker information om. Brugere med en kameratelefon udstyret med den rigtige læserapplikation kan scanne billedet af QR-koden for at få vist tekst, kontakt oplysninger, oprette forbindelse til et trådløst netværk eller åbne en webside i telefonens browser. QR-koder kan også være knyttet til et sted for at spore, hvor en kode er blevet scannet. Enten henter applikationen, der scanner QR-koden, geooplysningerne ved hjælp af GPS eller mobil triangulering (aGPS), eller den URL, der er kodet i selve QR-koden, er knyttet til en placering.

Gå til shoppen Gå til forsiden