TERMO PRINTEDE KORT

Termotryk eller thermal transfer printing  (dye-sublimation) som det også kaldes, er overførsel af  farvet folie til et plastikkort ved hjælp af varme og tryk.

datacard_sd160_testkort
Dette billedede viser et termo printet testkort fra vores kortprintere, i 4 farvet termo print kan der nemt produceres kvalitets farve print.

Idekort kan producerer og levere de fleste kortyper med termo print, det kan være kort med magnetstribe, stregkoder, QR-koder, MiFare chip, Prox EM chip, Salto chip samt skrabe felt eller skriveflet m.m.

Vi kan også personalisere plastikkort som ID-kort med logo og personfoto med termografisk tryk på både for- og bagside, i 4 farver eller enkelte farver, indkode oplysninger i tre spor på magnetstriben, printe stregkoder, også QR koder samt printe chip nummer på kortet som UID..

Vi kan printe og levere termoprint på 3 måder:

  1. Print direkte på kortet i 4 farver.
    Velegnet til foto ID-kort. Her printes med gul, magenta, cyan, sort samt overlay.
  2. Print på overførselsfilm (re-transfer) 4 farver.
    Velegnet til høj-kvalitets tryk. Kortet trykkes i 4 farver på en overlay film, som sikrer tryk helt ud over kanten af kortet og er en god beskyttelse af trykket. 
  3. Enkelt farve tryk (Monochrom tryk) 
    En simpel og god løsning til nummerring eller navn. Begrænsede farvemuligheder.

Termotryk er en meget hurtig og prisbillig metode til at fremstille kvalitetskort som ID-kort, adgangskort, medlemskort m.m.

Skal I bruge mange kort, over 1000 stk. kan det være en ide at se på muligheden for offsettrykte kort. Læs mere her: Offsettryk

Prøvetryk ud fra jeres materiale og ønsker
Vi laver gerne et prøvetryk i termoprint som i kan se før produktionen sættes i gang og evt. rettelser eller ændringer kan blive fortaget, så i kun modtager de kort, som i ønsker.

Hvad skal vi bruge fra jer

Layout og logo som PNG, TIF, AI eller EPS fil

Billeder som JPG fil

Data som Excel, CSV eller Access fil

Kontakt os i dag for at høre nærmere på:

Telefon:  7174 7413 

Mail: kontakt@idekort.dk

Vi er klar ved mail og telefonen til at hjælpe og guide jer.

Uden for åbningstid kan I udfylde nedenstående,
så kontakter vi jer hurtigst muligt.