Posted on

Plastik kort med og uden tryk

Vi kan producere et hvilket som helst kort – lige fra det enkle gæstekort til det komplicerede sikkerheds ID-kort.
 
Vi er i stand til at efterkomme stort set alle ønsker vedrørende færdiggørelse af plastickort og udsendelser af disse.

Vi kan personalisere kort med termografisk tryk på for- og bagside, indkode oplysninger på magnetstriben, foretage stregkodenummerering, ud printe følgebrev på brevpapir med individuel tekst og layout, påmontere kortet og kuvertere brevet med bilag, hvorefter ordren er klar til forsendelse. 

Vi leverer også blanke kort i hvid eller farvet, som i selv kan trykke på en termoprinter. Alle kort kan leveres med magnetstribe og eller chip.

Skal du have produceret kort, og er du i tvivl, om du skal have trykt dine kort i offset eller printet dem med digitalt tryk?
 
Så kontakt os i dag – vi er ved telefonen og er klar til at guide dig.
 
 
 

Offset trykte kort

Med denne teknik trykkes kortene i CMYK, Pantone- og/eller screenfarver i minimum 600 dpi. Den høje opløsning sikrer et skarpt og meget flot tryk. Kortet er lamineret på overfladen og kvaliteten svarer til den, vi kender fra betalingskort, kontokort, benzinkort og sygesikringskortet. Kortene kan leveres med eller uden magnetstribe, signaturfelt og/eller chip og kan efterfølgende personaliseres af os eller på egen printer. 

Offset trykte kort leveres normalt først ved større oplag på mindst 1.000 stk.

Termotrykte kort

Termotryk er velegnet til mindre oplag, fx. ID-kort med foto eller medlemskort, og der kan printes på begge sider af kortet i flere farver eller med monokromt tryk. Et godt alternativ til offset trykte kort. Kortene fremstiller vi selv og leveringstiden er ca. 3-5 dage..

4 farvet tryk på kortet
Velegnet til foto ID-kort. Her printes med gul, magenta, cyan, sort samt overlay.

4 farvet tryk på overførselsfilm (retransfer)
Velegnet til høj-kvalitets tryk. Kortet trykkes i 4 farver på en overlay film, som sikrer tryk helt til kant og en god beskyttelse af trykket. 

Enkelt farve tryk (Monochrom tryk) 
Den billige løsning til det enkle kort med tryk kun i én farve. Begrænsede farvemuligheder.

ID legitimation 
Vi fremstiller ID legitimationskort med billede, med og uden signaturfelt, magnetstribe, stregkode eller chip. Informationer til kortet modtages elektronisk, herefter kan kortet printes og sendes ud.  Inden for få dage kan vi levere de ønskede ID kort til virksomheden, foreningen, uddannelsesinstitutionen eller lignende.

Prøvetryk ud fra jeres materiale og ønsker
Vi  laver gerne et prøvetryk som i kan se før produktionen sættes igang og evt. rettelser eller ændringer kan blive fortaget, således at i kun modtager de kort som i ønsker..

Hvad skal vi bruge fra jer

  • Layout og logo som PNG, TIF, AI eller EPS fil
  • Billeder som JPG fil
  • Data som Excel, CSV eller Access fil

Et standard CR80 kort måler 85,5 x 54 x 0.76 mm.

Hvis i designer kortet selv, er det vigtigt, at i har ca. 3 mm overformat i designet og at layout er minimum 300 DPI i opløsning.