Posted on

Professionelle kortprintere fra idekort.

Entrust Sigma DS3 
Entrust Sigma DS2
HiTi CS200e

Som HiTi og Entrust forhandler kan idekort ApS tilbyde et stort udvalg af gennemtestede Plastikkort printere som igennem en årrække er optimeret og udviklet til at opnå et flot slutresultat.

Til dig som selv vil lave id-kort til brugerne
Til dig der sidder i en virksomhed eller i en forening og har ansvaret for at lave id kort til de ansatte / medlemmerne.
Det behøver ikke være svært at lave egne id kort.

Hvis du gerne selv vil lave id kort til jeres brugere, skal der bruges en plastikkortprinter. 

Også gerne en der er nem at arbejde med, da det ikke er alle der har tiden til at det skal være for kompliceret, da dagligdagen sikkert også byder på andre opgaver hos jer.

Hos idekort ApS guider vi dig igennem processen, og slipper dig ikke før du har styr på det.

idekort´s udvalg af kortprintere går fra det simple, hvor du ”bare” skal have en enkelt farve eller 4 farvet print på plastikkort, til det mere komplicerede, som kunne være :

 • * Print på 2 sider, duplex
 • * Kodning af kort med magnetstribe
 • * Læsning af chip, fx. mifare chip kort / smart card modul
 • * WiFi forbindelse
 • * Sikker kommunikation

Værd at overveje er også om kort printeren skal være på netværk, hvis der er flere brugere der skal have adgang til kort printeren.


Tilkøb software for at opnå fuld kontrol over jeres projekter.

Vi hjælper jer gerne i gang.

Ring og hør om jeres muligheder 7174 7413


HiTi Kortprintere

HiTi Kort printer er en effektiv og prisrigtig kort printer hvor der ikke er skåret på kvalitet og performance.

HiTi CS200e er den professionelle men simple kortprinter til print på en side eller 2 sider, med eller uden netværks modul.

Fx. HITI CS-200 Duplex printer, til print på begge sider af kortet på en gang, tilsluttes via USB.

 • * Smart og modernet design
 • * Højhastighedsudskrivning
 • * Stabil og effektiv drift
 • * Stort udvalg i tilkøbs moduler
 • * Intuitiv brugergrænseflade
 • * Kompakt og let
 • * Støjsvag i drift, god til kontoret
 • * Billig i anskaffelse og drift

HITI CS-200e printeren kan konfigureres lige som i vil have den.

Læs mere her på HiTi´s website

Bemærk,

Farvebånds prisen til HiTi printerne er nogle af de laveste på det danske marked ud fra pris-pr-print.


Datacard har skiftet navn og hedder nu ENTRUST

Har i brug for en stabil kvalitets kortprinter så er Entrust Datacard det rette valg. Datacard´s produkter er solgt over hele verden og bliver brugt over alt til fremstilling af plastikkort som ID-kort, adgangskort, besøgs kort, gæstekort og mange flere.

Entrust Sigma DS3 ID-kortprinteren er specielt udviklet til nutidens cloudmiljøer og gør dig i stand til nemt at udstede sikre identiteter. Udskriv når som helst og hvor som helst med din mobile enhed (iOS, Android, Windows).

ENTRUST Sigma DS3 printerne kan også leveres med laminator til ekstra beskyttelse eller hologram samt tactile modul til sikkerheds embossing.

Udvalget af farvebånd til SIGMA serien er meget stort med bla. andet skrabefolie, mat guld/sølv, blank guld/sølv, 4-farvet med UV print og 4-farvet med “luster” en slags regnbue effekt.


Herunder kan i se tidligere Datacard ENTRUST printere som alle er blevet erstattet af den nye ENTRUST SIGMA serie DS2 & DS3. (disse kan ikke mere leveres som nye, men kan måske skaffes som brugte, kontakt os for mere info)

Entrust Datacard´s CD800 er stadig i fuld aktivitet og der bliver udviklede nyt løbende og nye printer til CD familien. CD800 kan leveres som simplex eller duplex, altså enkelt eller dobbelt sidet print, også chip modul eller magnetstribe modul kan tilkøbes, den leveres altid med USB og ethernet tilslutning.

Download


Datacard´s nye printer serie SD160, SD260 og SD360 samt SD460 er en komplet serie af printere som kan dække de allerflestes behov for kort print.

Den helt billige SD160 som giver mulighed for at komme i gang med kort print til meget få penge, priser fra 6300,- Datacard SD160 er den professionelle men simple kortprinter til print på en side, og uden netværk, til dig der kan klare printjob fra computeren via USB kabel. Den kan både printe en enkelt farve eller 4 farvet print på plastikkort.


SD260 er en enkelt-side printer i høj kvalitet og som udover USB tilslutning også har Ethernet indbygget, den printer op til 200 fire-farvet eller 830 enkelt farvet print pr time. Print opløsning 300 dpi og 265 gråtoner, HQ mode 300 x 600 dpi grafik og 300 x 1200 dpi tekst og stregkoder.


Arbejdshesten er SD360 Duplex printeren, som printer på begge sider af kortet i samme arbejdsgang. Datacard® SD360 ™ -tosidet kortprinter er fyldt med brancheførende innovationer der gør desktop ID-kortudskrivning enkel og økonomisk. Som en del af SD-printerfamilien, er SD360-printeren ideel til virksomheder, skoler, hospitaler, fitnessklubber og alle, der udsteder ID-kort som en del af deres travle arbejdsdag.


Med SD460 får du det ypperste i kortprint og mulighed for køb af ekstra funktioner som beskyttelse af kortet med et laminat eller holografi på kortet, printeren kan også udføre taktil print på kortet som vil kunne både ses og føles på kortet. Den kan også leveres med chip og eller magnetstribe modul.


Med konkurrencedygtige funktioner og priser har SD printerfamilien stor værdi.

 • Printerne har den rigtige markedespris
 • Omkostning pr print er en af markeds laveste.
 • Holdbarhed og kvalitet er i top.

Dusinvis af fantastiske innovationer i en stor kortprinterfamilie
• Overlegen hastighed og produktivitet. Udskriv flere kort på kortere tid. SD-serie printere er markant hurtigere end nogen andre desktop kortprintere i deres klasse. Og TruePick ™ anti-jam korthåndtering vælger nøjagtigt kort –
både standard og tynde -uden justeringer.
• Fremragende billedkvalitet til ID-kort med stor effekt. Ny TrueMatch ™ -udskrivnings teknologi – en eksklusiv industri – sikrer, at farverne på din skærm er tæt på farverne på dit kort. Batch efter batch får du konsekvent skarpe, rene udskrivnings resultater fra første til sidste kort.
• Nem betjening, som enhver kan mestre. Intuitive ikoner guider dig gennem soft-touch kontrolpanel og LCD-skærm. Kort indsætning er nem at håndterer og den ergonomisk designede båndpatron indeholder en drop-in rengørings rulle.
• Alle de rigtige forbindelser til let opsætning. Standard USB / Ethernet-porte og browser baseret
• Printer Manager hjælper dig med at integrere SD Series-printere i næsten ethvert program eller it-miljø.

Printerne kan købes med magnetstribe og – eller chip modul og der er også mulighed for at opgraderer dem senere hvis der opstår et behov.


Nye farvebånd til CD, SD og CE printere.

Entrust-Datacard har fremstillet nye regionale farvebånd til CD, SD og CE printer serien. De nye farvebånd er markant billigere og har en del andre fordele. Læs mere om de nye regionale farvebånd her:


Herunder finder du lidt mere info om Entrust Datacards farvebånd strategi og oversigt over de nye regionale farvebånd.Har du spørgsmål til kortprinter, tilbehør eller farvebånd så kontakt os på Telefon 7174 7413 eller skriv til kontakt@idekort.dk

Vi er klar ved mail og telefonen til at hjælpe og guide jer.

Uden for åbningstid kan I udfylde nedenstående, så kontakter vi jer hurtigst muligt.