Posted on

Key-Bak Yoyoer fra USA hos idekort.dk

Key-Bak er nok verdens bedste yoyo til nøgler, brikker- og kort. Det er i hvert fald en af de stærkeste.

Key-Bak er en medarbejderejet virksomhed, der producerer og distribuerer sikkerhedsprodukter af høj kvalitet over hele verden. De er mest berømte for den originale KEY-BAK® udtrækkelige nøglering, designet og bygget i USA med globalt fremskaffede materialer. Selvom de ofte kopieres, er det aldrig blevet matchet i kvalitet, holdbarhed eller funktion. Over 70 år her Key-Bak udviklet en række forskellige stilarter og konfigurationer designet til at sikre nøgler og værktøjer i enhver applikation. Hvis du leder efter en pålidelig nøgle yoyo til at sikre dine nøgler, kan du stoler på en KEY-BAK. Beliggende i Ontario, Californien.

HISTORIEN OM AMERIKANSKE Key-Bak
West Coast Chain Manufacturing Co.-grundlægger WR Lummis opfandt den originale KEY-BAK® yoyo i 1948. Som sporskifter på Pacific Electric Railway i Los Angeles så han bremse og sporskifte mænd såret, da deres dinglende nøgleringe blev fanget i tog i bevægelse.

Lummis havde en idé til en rulle, der ville holde nøglerne inden for rækkevidde ved bærerens side, sikret fra at hænge fast i bevægelige jernbanevogne og maskiner. Hans idé blev den første KEY-BAK.

Mr. Lummis solgte de første KEY-BAK’er til andre jernbaneselskaber og begyndte til sidst at sælge til låsesmede i Los Angeles-området. Ord til mund spredte sig, og salget fortsatte med at vokse, så Lummis kunne forlade sit job ved jernbanen og bruge al sin tid på at fremstille KEY-BAK i Pasadena, CA.

Virksomhedens nærhed til CalTech og NASA Jet Propulsion Laboratories førte til tidlig vedtagelse af ny teknologi, hvilket resulterede i hurtige forbedringer af nøglehjulsdesignet. Original KEY-BAK udviklede et ry som et produkt af høj kvalitet konstrueret med kun de bedste materialer.

I dag, 65 år efter den første KEY-BAK blev produceret, er millioner i brug over hele verden i mere end 20 forskellige erhverv. West Coast Chain Manufacturing Co. fortsætter som et solidt, medarbejderejet, amerikansk firma, der skaber produkter af høj kvalitet, som folk er afhængige af dagligt.

Se alle Key-Bak produkterne som vi har i shoppen her:

idekort.dk kan leverer alle Key-Bak produkterne til den rigtige pris.

Du kan downloade hele Key-Bak’s katalog her (10 mb):

Er der noget du ikke kan finde i shoppen eller ønsker du priser på nogle produkter fra kataloget så kontakt os her.

Du kan også finde os her:
Mail: kontakt@idekort.dk
Telefon +45 71 74 74 13