Key-Bak Yoyoer hos idekort.dk

Kontakt os og få et tilbud
key-bak

KEY-BAK® er nok verdens bedste yoyoer til nøgler, brikker- og kort. De er i hvert fald iblandt de stærkeste.

Key-Bak er en medarbejderejet virksomhed, som producerer og distribuerer sikkerhedsprodukter af høj kvalitet over hele verden. De er mest berømte for den originale KEY-BAK® udtrækkelige nøglering, designet og bygget i USA med globalt fremskaffede materialer. Selvom de ofte kopieres, er det aldrig blevet matchet i kvalitet, holdbarhed eller funktion.

I over 70 år har Key-Bak udviklet en række forskellige stilarter og konfigurationer designet til at sikre nøgler og værktøjer i enhver applikation. Hvis du leder efter en pålidelig nøgle yoyo til at sikre dine nøgler, kan du stole på en KEY-BAK®.

Beliggende i Ontario, Californien.

HISTORIEN OM AMERIKANSKE KEY-BAK

West Coast Chain Manufacturing medstifter W. R. Lummis opfandt den originale KEY-BAK® yoyo i 1948. Som sporskifter på Pacific Electric Railway i Los Angeles så han bremse- og sporskifte mænd såret, da deres dinglende nøgleringe blev fanget i tog i bevægelse.

key-bak

Lummis havde en idé til en rulle, der ville holde nøglerne inden for rækkevidde ved bærerens side, sikret fra at hænge fast i bevægelige jernbanevogne og maskiner. Hans idé blev den første KEY-BAK®.

Lummis solgte de første KEY-BAK® yoyoer til andre jernbaneselskaber og begyndte til sidst at sælge til låsesmede i Los Angeles-området. Ord til mund spredte sig, og salget fortsatte med at vokse, så Lummis kunne forlade sit job ved jernbanen og bruge mere tid på Key-Bak i Pasadena, CA.

Virksomhedens nærhed til CalTech og NASA Jet Propulsion Laboratories førte til tidlig vedtagelse af ny teknologi, hvilket resulterede i hurtige forbedringer af nøglehjulsdesignet. Den originale KEY-BAK® udviklede et ry som et produkt af høj kvalitet konstrueret med kun de bedste materialer.

key-bak

I dag, 65 år efter den første KEY-BAK® blev produceret, er millioner i brug over hele verden i mere end 20 forskellige erhverv. West Coast Chain Manufacturing Co. fortsætter som et solidt, medarbejderejet, amerikansk firma, der skaber produkter af høj kvalitet, som folk er afhængige af dagligt.

Se KEY-BAK yoyoer i shoppen

Du kan downloade hele Key-Bak’s katalog her (10 mb):

Hent katalog

Er der noget du ikke kan finde i shoppen, eller ønsker du priser på nogle produkter fra kataloget? Så kontakt os her:

Kontakt os

idekort ApS kan levere alle Key-Bak produkter til den rette pris.

Gå til shoppen Gå til forsiden